Izrada Web-shopa, Izrada sajtova, WEB Design

WordPress izrada web sajtova

Usluge WordPress web dizajna nudimo dugi niz godina i za to vreme izradili smo brojne web sajtove u Wordpress CMS sistemu. Naš jedinstveni pristup web dizajnu i podršci klijentima ono je što razlikuje naše usluge dizajna WordPress web sajtova od naših konkurenata. 

Šta je WordPress izrada web sajtova?

Dizajn i izrada WordPress web sajta je izrada web sajta pomoću WordPress CMS-a. Iako je ovaj alat započeo kao jednostavna platforma za blog, razvio se u složen, potpuno opremljen alat za dizajn i izradu web sajta. Jednostavnost upotrebe i brojne ugrađene mogućnosti olakšavaju korisnicima izradu i uređivanje vlastitih web sajtova ili unajmljivanje profesionalne agencije za web dizajn, koja je specijalizovana za usluge WordPressa, da obavi težak posao.

WordPress online zajednica takođe sadrži veliki katalog besplatnih i vrhunskih dodataka koji pomažu da se proširiti funkcionalnost i fleksibilnost osnovnog sistema za upravljanje sadržajem WordPressa. Ovi dodaci pružaju korisniku mogućnost dodavanja obrazaca, izrade kalendara, upravljanja online narudžbinama i još mnogo toga. Ako ste zainteresovani za promenu trenutnog sistema upravljanja sadržajem web sajtova (CMS), WordPress je izvrsna opcija.


Više od jednostavnog WordPress web dizajna


CDS Digital je agencija za web dizajn, izradu i održavanje web sajtova i naša usluga ne prestaje samo s osnovnim dizajnom web sajtova. Vaš sajt mora biti optimizovan za mobilne uređaje (responzivnost), treba bi biti optimizovan za Google pretraživače i integrisan sa svim onim alatima kao što su Google Analytics, Google Search Console, itd. Dok ste vi stručnjak u svom poslu, mi smo stručnjaci za izradu WordPress web sajtova. Vaš će web sajt biti jedinstven za vas i osmišljen tako da na internetu najbolje prezentuje vaš posao i usluge.

Slobodno pregledajte naše prethodne WordPress projekte u našem portfoliu.


Naše usluge WordPress web dizajna uključuju:

 • Dizajn i razvoj web sajta WordPress
 • WordPress web hosting
 • Sigurnost WordPress web sajta
 • Podrška za WordPress web sajt
 • WordPress migracija
 • WordPress konverzija
 • WordPress optimizacija za pretraživače
 • Održavanje WordPress web sajtova
 • WooCommerce web razvoj
 • Sigurnosne kopije WordPressa
 • WordPress optimizacija brzine
 • Izradu WordPress web prodavnica
 • Podrška i održavanje WordPress web sajtova

Naše usluge dizajna i izrade web sajtova u WordPress CMS-u ne završavaju izradom vašeg web sajta. Takođe nudimo i najbolju uslugu WordPress korisničke podrške i održavanja web sajtova. Kroz naše usluge održavanja WordPress web sajtova vaš web sajt biće uvek u dobrom stanju, ažurirana, sigurna, brza i potpuno dostupna.


Izrada web shopa u WooCommerce sistemu

Želite web shop? Ne samo da smo stručnjaci za WordPress, već smo i stručnjaci za WooCommerce. WooCommerce najpoznatije je i najpopularnije rešenje za online prodavnice pomoću vašeg WordPress web sajta. Brojne ugrađene mogućnosti i još brojnija dostupna proširenja pružiće vam ugodno i jednostavno upravljanje web shop-om i online prodajom.

Zatražite neobvezujuću ponudu za izradu WordPress web sajta

U CDS Digital-u nudimo prilagođene usluge WordPress dizajna tako da imate potpuno funkcionalan, user-friendly, responzivan web sajt kojom je lako upravljati.

Započnimo novi projekt vašeg poslovanja danas i izradimo web sajt profesionalnog izgleda kako bismo poboljšali online prisutnost vaše firme. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za izradu vašeg novog WordPress web sajta.

Author


Avatar