Izrada sajtova, Izrada Web-shopa, WEB Design

Redizajn web sajta

Bez obzira na to da li je vašem sajtu potreban redizajn sajta, promena tehnologije ili je potrebno ažuriranje sadržaja, verojatno ste ovde jer vas je nešto dovelo do zaključka da vam je potrebna agencija za web dizajn da reši vaš problem.


Redizajn web sajta

Kako da znate treba li vašem sajtu redizajn?

Postavite ova četiri pitanja pre odluke treba li redizajnirati web sajt ili ne:

  • Izgleda li web dizajn zastarelo i nefunkcionalno?
  • Donosi li mi moj sajt još nove kupce/kontakte?
  • Jesam li primio pritužbe na korisničko iskustvo ili probleme vezane uz dizajn?
  • Vaš sajt je nestao sa Googla – pretraživača ili je jako loše rangirana?

Ako na bilo koje od tih pitanja odgovorim potvrdno, redizajn web sajta je neophodan.

Još jedan dobar razlog je nova strategija ili novi poslovni ciljevi koji uključuju jasno definisane ciljeve vašeg web sajta. Dakle, ako se vaša firma kreće u drugom smeru ili uvodi potpuno novi proizvod, vredno je razmotriti koga će vaša firma ciljati i kako će vaš web sajt pridoneti tim ciljevima.


Responzivan web sajt

Svi novi moderni web sajtovi uključuju responzivni dizajn, što znači da se ti web sajtovi savršeno prikazuju na svim uređajima, od pametnih telefona preko tableta do računara. Uz responzivni dizajn, ne morate brinuti o izradi određene “mobilne web stranice”.


Profesionalne usluge redizajna web sajta

Kada redizajniramo vaš web sajt, naš je primarni cilj poboljšati vaš krajnji rezultat. Vaš novi sajt ili internet prodavnica će vam doneti više prometa, privući više potencijalnih klijenata i na kraju  povećati vaš prihod.


Usluge redizajna web sajta koje razvijaju poslovanje

Ljude vizualno privlače lepi, korisni web sajtovi, stoga je ključno da uložite u agenciju za redizajn sajta koja to može isporučiti. Ako vašem web sajtu nedostaju vizualna privlačnost ili funkcionalnost, možda je vreme da razmislite o uslugama redizajna sajta.

U CDS Digital-u redizajniramo web sajtove i web shop-ove imajući na umu i SEO optimizaciju. To znači da sajtove koje stvaramo ne samo da izgledaju sjajno, već se i rangiraju više u rezultatima pretraživanja, pojavljuju se u pretragama za više ključnih reči i ostvaruju veći povrat ulaganja. Pogledajte naš web portfolio.

Javite nam se i zatražite ponudu za redizajn vaših zastarelih web sajtova. Izradićemo vam profesionalni web sajt i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

Author


Avatar