Content MarketingContent marketing jedan je od alata Inbound marketinga za kreiranje kvalitetnog sadržaja koji služi za privlačenje ciljane publike i zauzimanju mesta u njihovoj svesti. Kroz zabavan, zanimljiv i pamtljiv sadržaj (blog, infografika, ebook i slično) postiže se direktna komunikacija sa potencijalnom publikom koja se povezuje sa brendom.

Pomoću sadržaja privlačite potencijalne kupce na vaš web sajt i edukujete ih o vašoj industriji. Ti posetioci se edukuju i dobijaju poverenje u Vas, jer ste im Vi dali informacije koje su ih zanimale onda kada su ih zanimale. Vi postajete influenceri pa se ti isti posetioci obraćaju Vama kada im treba pomoć.

Putem content marketinga povećavate promet na vašem web sajtu (na primer, pisanjem blog postova ili kreiranjem infografika) i samim tim više ljudi saznaje za Vas i Vaše usluge. Ukoliko je sadržaj dobar i zanimljiv ti korisnici će ga podeliti na svoje profile na društvenim mrežama i time Vam besplatno raditi marketing što za posledicu ima privlačenje novih korisnika. Dakle, umesto da kupujete posete na web sajt putem plaćenih oglasa, vi posetioce dobijate zahvaljujući viralnosti vašeg sadržaja.

Šta nudimo?

  1. Izrada strategije Content Marketinga
  2. Pisanje bloga
  3. Pisanje ebook-ova
  4. Kreiranje infografika

Content Marketing je najveći trend 2018. godine. Da li ste spremni?