Održavanje sajtova

Sigurno se slažete sa nama da je danas teško pronaći kvalitetnog, sigurnog i povoljnog partnera u poslovanju.

CDS prekida Vašu potragu, jer nudi upravo ono što Vi tražite. U programu web održavanja nudimo:

Održavanje internet sajtova po zaključenom mesečnom ili godišnjem ugovoru

Ovakav tip održavanja izvrsno je rešenje za one koje izmenjuju sadržaj web sajtova redovno, nekoliko puta dnevno pa do nekoliko puta nedeljno. CDS tim osigurava 24/7 izmene u svega 10-tak minuta od primanja sadržaja za izmenu. Cena mesečnog održavanja je fiksna i ne menja se sa obzirom na količinu urađenih izmena i dopuna. Može li jednostavnije i brže?

Ovakav način održavanja sajtova idealan je za:

  • novinske portale koji zahtevaju redovne izmene, često i par izmena u 10-tak minuta
  • reklamne portale, nema potrebe za plaćanjem izmena i izrade novih banera i reklama. U sklopu mesečnog ugovora o redovnom održavanju za Vas izrađujemo banere i reklame u svim formatima i veličinama.
  • internet prodavnice, izmene proizvoda, nivelacije cena, briga o klijentima, sigurnost sistema web prodavnice i kupovine, i bezbroj dodatnih usluga za kvalitetno i sigurno poslovanje
  • stranice/portali javnih ustanova objavljivanje sadržaja za samo nekoliko minuta, sprovođenje anketa, upita, ubacivanje novih sadržaja, objava dokumenata (pdf, jpg, gif, word i sl.)
  • facebook stranice, profili – dodavanje sadržaja prema objavama na službenim stranicama, nezavisno dodavanje sadržaja, izrada galerija, brendiranje profila/stranice i sl.
  • društvene mreže, zajednice – dodavanje podataka za samo 10-tak minuta od primanja, izrada novih programskih rešenja, ugradnja i programiranje novih modula, dizajn, servis, redovni beckup sadržaja, i sl.