Izrada sajtova

Održavanje sajta, pisanje sadržaja, obrada slika, ubrzanje sajta

Izrada sajta je početak vašeg poslovanja na internetu. Kako bi vam poslovanje na internetu bilo profitabilno potrebno je uložiti vreme u održavanje sajta i stručno praćenje. Održavanje web sajta je nezaobilazan deo uspešnosti svakog web sajta.

Održavanje sajta je važno za posećenost, funkcionalnost i sigurnost vašeg sajta. Održavanje sajta je proces ažuriranja sadržaja i održavanja web sajta funkcionalnom nadogradnjom CMS sistema i ekstenzija.

Ažuriranje CMS sistema

Otklanjanje greški i pretnji kroz mesečno ili nedeljno ažuriranje CMS sistema. Ažuriranje Joomle i WordPress-a i svih dodataka neophodno je kako bi vaš sajt bio siguran i zaštićen. 


Redovni backup

Izrada sigurnosne kopije podataka ili backup jedna je od najvažnijih i najbitnijih preventivnih radnji. Backup sajta bi trebalo uvek napraviti pre instaliranja nove verzije Joomle ili WordPress CMS-a.

Sigurnosni scan web sajta


Sigurnosni scan web sajta uključuje lociranje i ispitivanje ranjivosti na virusne napade. Ukoliko je vaš web sajt hakovan, kontaktirajte nas i mi ćemo za vas rešiti problem. Vaš sajt ćemo vratiti na mrežu što pre je moguće. Zaštićemo vaš sajt kako se u budućnosti ne bi ponovio isti problem.


Ažuriranje sadržaja sajta

Ažuriranje sadržaja se odnosi na izmenu, dodavanje ili brisanje sadržaja, dodavanje opisa, fotografija, izmene kontakt podataka i ostalih sadržaja. Vrlo je važno objavljivati novi i kvalitetni sadržaj na vašem sajtu.

Ukoliko izmene vašeg sajta ne stignete vršiti samostalno, naš tim će za vas profesionalno odraditi posao.

Migracija sajta

Davno pre ste izradili sajt u CMS sistemu koji više ne postoji? Zapeli ste sa nefunkcionalnim sajtom na kome ništa više ne radi kako treba?

Imate problema sa sigurnošću zastarelog sajta?

Obratite nam se i mi ćemo migrirati sadržaj sa vašeg starog sajta na novi moderni CMS sistem poput Joomle ili Wordpressa.

Nadzor i praćenje sajta

Automatski nadziremo i pratimo rad vašeg sajta kako bi uvek bio dostupan vašim korisnicima i pružio im najbolje korisničko iskustvo.

Ako je vaš sajt izvan mreže ili primetite da učitavanje stranica traje neuobičajeno dugo, u najkraćem mogućem roku preduzimamo odgovarajuće aktivnosti kako bismo što pre otklonili uzrok problema.

Author


Avatar