Izrada sajtova

Izrada Internet prodavnica

Izrada internet prodavnica odnosno izrada web shopa je najbolji način da svoje proizvode učinite dostupnim 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana godišnje jer internet prodavnica se nikada ne zatvara, a posetioci kupuju Vaše proizvode čak i kada Vi spavate. Zvuči neverovatno, ali ipak, DA, ozbiljni smo. Internet prodavnica ima ugrađene automatizovane procese koji proces kupovine Vaših proizvoda za posetioce čine krajnje jednostavnim, a Vas obaveštavaju o proizvodima koje je potrebno isporučiti. Zato je internet prodavnica savršeno mesto za prodaju Vaših proizvoda čije prednosti iz dana u dan prepoznaje sve više ljudi.

Rast kupovine putem interneta


Prva grupa kupaca su kupci koji će određeni proizvod potražiti u poznatoj prodavnici.

Druga grupa kupaca su kupci koji će svoj proizvod potražiti na društvenim mrežama poput Instagram-a i Facebook-a.

Treća grupa kupaca će proizvod koji ih interesuje potražiti na internetu i kontaktirati Vas putem web sajta.

Četvrta kategorija kupaca će takođe ciljani proizvod potražiti na internetu, ali će doći u Vaš web shop.

Ako ujedinimo drugu, treću i četvrtu grupu kupaca na način da prilikom pretraživanja željenog proizvoda pronađu Vašu internet prodavnicu, pokrićemo 75% tržišta na kojem Vaši kupci traže proizvode.

Izrada Internet prodavnica

Dosta je posla kod otvaranja internet prodavnice. Ne zaboravite da su prikladan izgled dizajna i korisničko iskustvo važniji od super moderne teme dizajna koju ste možda namenili, a mogla bi znatno narušiti preglednost vaše ponude. SEO je područje kome morate uvek dati značaj, a posebno kod plasiranja nove internet prodavnice ili web shop-a. Transparentno kupcima prikažite politiku privatnosti, mogućnosti povraćaja i reklamacija, cenu i rok dostave.

Author


Avatar