CMS sistemContent Management sistem (CMS) namenjeni su web sajtovima i Internet portalima koji redovno izmenjuju svoj sadržaj. Prednosti ovakvih sistema su jednostavna manipuliracija sadržajem putem administrativnog interfejsa.

Korišćenje CMS sistema dovodi notu profesionalnosti i jednostavnosti vašeg Internet sajta, i čini je jednostavnijom za upotrebu u slučaju krajnjih korisnika ali takođe pruža 100%-tnu kontrolu administratoru nad izgledom stranica dostupnih široj javnosti.

Administracija CMS sistema

Administracija CMS sistemaa je namenjena isključivo administratorima ili osoblju unutar vaše firme zaduženim za izgled vašeg web sajta. Kroz jednostavan sistem administracije sa lakoćom će te naknadno, samostalno održavati web stanicu ili portal.

CMS sisteme jednostavno je obnavljati i nadograđivati sa novim podsistemima (ankete, newsletteri, sistemi za korisnike, naplata sadržaja, i sl).

Uz samo par klikova postavljate novi sadržaj na vašim web stranicama bez ičije pomoći.

Korisnički interfejs

Zbog jednostavnosti i adaptivnosti, CMS sistemi Vam pružaju veću interakciju sa krajnjim korisnicima.  Uz lepši i jednostavniji dizajn i lakši pristup informacijama, vaši korisnici imaju mogućnost registracije i učestvovanja u sugestijama, ocenjivanju, komentarima na vašoj web stranici pa im se uz naknadnu nadogradnju CMS sistema može pružiti bezbroj mogućnosti da učestvuju u radu vašeg web sajta.

Zainteresovani ste za CMS sisteme? Slobodno nas kontaktirajte.