SEO optimizacijaSvaka dobra SEO optimizacija počinje sa detaljnim istraživanjem ključnih reči. Za svakog klijenta mi izradjujemo listu najvažnijih ključnih reči i fraza, koje će biti korišćene za internu kao i eksternu optimizaciju u sledećim koracima SEO.

Naši SEO stručnjaci su dobro upoznati sa preko 200 faktora koji utiču na visoko pozicioniranje i poseduju znanje neophodno za postizanje dobrih rezultata. Kvalitetnom on-page i off-page SEO optimizacijom sajta za Google omogućićemo da vaš sajt bude indeksiran od strane pretraživača, a da potom dostigne i što bolju poziciju na pretraživačima.

Interna optimizacija – rad na Vašem sajtu

Većina programera je svesna većine modernih SEO pravila, no iz našeg iskustva oni ne iskorišćavaju u potpunosti ovo znanje tokom izrade websajta. Iz ovog razloga mi radimo sa Vašim programerom kako bi bili sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rezultate od Vašeg sajta. Nemate sajt? Bez brige, mi možemo biti Vaš izbor pri izradi sajta ili unaređenju, kao i pružiti Vam rešenje za Vaš biznis prilagođeno Vašim vizuelnim i tekstualnim potrebama i željama.

Eksterna optimizacija – Link Building

Eksterna optimizacija je jedan od najosetljivijih, i najkopleksinijih procesa tokom optimizacije bilo kog domena. Ona je takođe stalan proces, dakle nije moguće optimizovati sajt i onda prestati rad na eksternoj optimizaciji. Naši eksperti će konstantno raditi sa Vašim zaposlenima kako bi našli najbolje rešenje za poboljšanje Vašeg plasmana na Google kao i na drugim pretraživačima.

Links

Linkovi visokog kvaliteta su jedna od najvažnijih aspekata procesa optimizacije. Takođe po pravilima Google pretraživača oni se ne smeju dobijati na neprirodan način tj. prevarom – naš tim ima profesionalne link builders koji uvek koriste najsofisticiranije strategije neophodne za dobijanje linkova i referenci visokog kvaliteta prilagođeneih Vašem biznisu.

Content

Sadržaj Vašeg sajta je svakako najvažnija komponenta link building procesa kao i procesa kompletne izrade digitalnog prisustva bilo kog biznisa. Radićemo zajedno sa Vašim zaposlenima piscima, ekspertima iz različitih oblasti kako bi kreirali sadržaj koji će zaista inspirisati bilo kog posetioca Vašeg domena.

White hat rešenja

Prebacivanje SEO na bilo koju eksternu firmu ili agenciju je uvek riskantna i ozbiljna odluka. Naša agencija za digitalni marketing se fokusira na takoozvane white hat strategije SEO i mi uvek radimo strogo u skladu sa Google uslovima i pravilima. U slučaju da postoji identifikovaćemo mogući penal od Google koji prouzrokuje da je Vaš domen veoma nisko rangiran na ovom pretraživaču.

Lokalizacija firme

Prijavljivanje na Google mape, otvaranje stranice kompanije na društvenoj mreži Google My Business i povezivanje istih sa veb sajtom.


Najčešća pitanja:

Q: Na tržištu ima veliki broj SEO firmi koje sve obećavaju rezultate, zašto bi izabrali Vas?

A: Danas Google lansira preko 500 promena svog algoritma godišnje i ovo je razlog zašto su mnoge velike SEO firme ekstremno skupe – mi nismo.

Q: Koliko je vremena potrebno?

A: Od trenutka kada je strategija definisana u roku od nedelju dana mi ćemo krenuti sa radom na optimizaciji. Tipična optimizacija traje oko 6 meseci, a zatim se nastavlja održavanje.

Q: Kada možemo očekivati rezultate?

A: Ovo zavisi od kvaliteta, godina postojanja Vašeg sajta, njegovog autoriteta, konkurencije, izabranih ključnih fraza itd. Najčešće rezultati dolaze posle prvoga kvartala – dakle negde 3 meseca posle početka rada.

Q: Kolika je cena?

A: Precizno je nemoguće odrediti cenu pošto ona zavisi više faktora, kao i od broja sati neophodnih da se uradi inicijalna optimizacija, a potom rad na održavanju rankinga i sl.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CDS Digital
Average rating:  
 1 reviews
 by Anonymous

Best!