ONLINE KURSEVI

Sa preko 25 godina iskustva u web i grafičkoj industriji, digitalnom marketingu i izradi i optimizaciji web sajtova, CDS Digital stvara nagrađivane projekte i kreativne kampanje kako za domaće, tako i za ino tržište.

ONLINE KURS
Wordpress

WordPress je ubedljivo najpopularniji CMS koji pokreće trećinu svih veb sajtova. Sve više fimi se odlučuje za WordPress, baš zbog te popularnosti, jer je lak za održavanje i proširivanje funkcionalnosti.

ONLINE KURS
Obrada slika za WEB

Adobe Photoshop je moćan grafički alat sa širokom primenom u kreativnoj industriji. Koriste ga mnogi – od fotografa, grafičkih i web dizajnera, pa sve do slikara, arhitekata, 3D modelara, ali i mnogih drugih kreativaca.

ONLINE KURS
Optimizacija sajtova

Važna uloga koju ima SEO uticala je na to da stručnjaci koji se bave optimizacijom sajtova postanu veoma traženi na tržištu. Veštine koje ćete moći da iskoristite kako biste pomogli internet pretraživaču da što kvalitetnije razume sadržaj jednog sajta ne samo da će vam omogućiti da brzo pronađete posao već će vam pružiti priliku i za ostvarivanje odlične zarade.

ONLINE KURS
Digitalni Marketing

Danas gotovo da ne postoji kompanija koja svoje usluge, odnosno proizvode, ne nudi putem interneta. Svi smo saglasni da „ako vas nema na internetu, vi kao i da ne postojite.”

ONLINE KURS
Email Marketing

Email marketing je jedan od oblika direktnog marketinga putem interneta, a podrazumeva pripremu, kreiranje i slanje email poruka potencijalnim ili već postojećim kupcima, odnosno unapred definisanoj ciljnoj grupi.

ONLINE KURS
Kurs za e-shop

Danas putem interneta doslovno možete kupiti i prodati bilo šta, jer su se skoro sve trgovine prebacile i na online prodaju. Internet je umnogome pojednostavio kupovinu i omogućio korisnicima veći komfor prilikom obavljanja ove aktivnosti, ali u isto vreme korisnici su sve zahtevniji i žele da kupovinu što brže i jednostavnije obave.

  • Text Hover
 

CDS Digital has over 20 years of experience in Web Design & Search engine optimization (SEO).